Når Landsskuet i Herning den 30. juni-2. juli 2022 åbner udstillingerne på Landsskuepladsen, er det ikke kun besøgende og udstillere fra hele Danmark, der i stor stil ventes at vende tilbage efter to års aflysninger på grund af corona-restriktioner. På åbningsdagen torsdag får det nationale dyrskue også landbrugsinteresserede gæster fra resten af verden.

”Den internationale organisation for landbrugs- og fødevarejournalister IFAJ holder til næste år sin verdenskongres i Danmark, hvor et besøg på Landsskuet er en del af programmet for alle cirka 200 deltagere. Vi kan som udstillingsvindue for et fødevareerhverv i verdensklasse derfor se frem til at dele dansk landbrugs årlige sommerfest med internationale gæster, der kommer til Herning for at opleve og berette om landbrugets nyeste maskiner og nogle af verdens bedste avlsdyr”, siger Mads Fjordside, daglig leder af Landsskuet.

Her åbner man nu for tilmelding til udstillingen af maskiner og produkter:

”Vi har løbende været i dialog med vores udstillere af både maskiner og dyr, og der er ingen tvivl om, at man har savnet den særlige stemning på Landsskuepladsen. Vi forventer derfor en stor opbakning fra udstillerne og glæder os til at holde et brag af et landsskue næste sommer”, siger Mads Fjordside.

Det sker blandt andet med en markering af 25 års jubilæet for Landsskuenaturen, hvor det store dyrskues sekretariat har brugt ventetiden på at udvikle en endnu tættere sammenhæng mellem Landsskuets fødevareudstilling og det permanente naturområde, der udgør Landsskuenaturen.

Yderligere informationer:
Mads Fjordside, tlf. 40743481

TIL UDSTILLERE AF MASKINER OG PRODUKTER:
Tilmelding eller framelding til Landsskuet 2022 skal ske senest den 15. januar 2022.

Vi tager udgangspunkt i det, der blev aftalt ved tilmeldingen i 2020/2021. Vi kan ikke garantere placeringen på Landsskuepladsen, men I må meget gerne komme med kommentarer på denne, såfremt I har ændringer eller ønsker.

For det videre arbejde har vi dog behov for en bindende tilmelding fra jer, og har I behov for en dialog med os inden tilmelding, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. 8728 2002 eller udstilling@landsskuet.dk

Efter tilmelding vil I blive kontaktet for øvrige bestillinger af ex. flagstænger, ekstra strøm o.a.

Skulle det ikke blive muligt at afholde Landsskuet, grundet myndighedernes bestemmelser, vil tilmeldingen blive annulleret, og betalt standleje vil blive krediteret og tilbageført.

Vi ser frem til at høre fra jer, og vi ser især frem til, at vi alle igen sammen kan opleve den særlige dyrskuestemning på Landsskuepladsen.

FOTO: Landsskuepladsen i Herning bliver fyldt igen den 30. juni-2. juli 2022. Blandt andet med journalister fra alle verdensdele.

Share This: