Gammeldags Flødeis fra Premier Is donerer pengepræmier til køernes finale på Landsskuet i Herning

Et af højdepunkterne på Landsskuet i Herning er kåringen af Danmarks Smukkeste Malkeko på tværs af de fire danske malkeracer. Det er finalen på tre dages konkurrencer mellem 705 af landets allerflotteste malkekøer og en ærefuld udnævnelse, som altid modtages med stolthed af den kvægavlerfamilie, der udstiller koen.

Når Landsskuet 2018 udnævner landets skønneste malkeko ved frokosttid lørdag den 7. juli vil der oven i æren være mere end den traditionelle krans til koen og champagne til vinderen. Det nationale dyrskue i Herning har indgået en aftale med Gammeldags Flødeis fra Premier Is, der indebærer, at vinderkoen også får en pengepræmie på 10.000 kr. og et årsforbrug af Gammeldags Flødeis.

”Premier Is begyndte som et lokalt mejeri tilbage i 1933 i Thisted og er i dag et af de få tilbageblevne rigtige ismejerier i Danmark. Vi værner om mejerifaglig stolthed og de gamle håndværkstraditioner, der sætter os i stand til at producere is i høj kvalitet, som går lige ind i hjertet af danske is-elskere. Premier Is ønsker derfor at deltage i udnævnelse af Danmarks Smukkeste Malkeko for at støtte op omkring dansk mælkeproduktion og for at sætte fokus på vores Gammeldags Flødeis med fløde fra danske gårde”, siger ismester Peter Kofoed fra Premier Is.

Premier Is sponserer også førstepræmier til Danmarks Smukkeste Kvie og vinderen af Landsskuets malkekonkurrence, der også findes lørdag. Præmierne vil blive overrakt af Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarers kvæg-sektion, og kommerciel direktør Christian Brink fra Premier Is.

Premier Is vil under Landsskuet også være synlig på Landsskuepladsen med uddeling af smagsprøver på Gammeldags Flødeis, som er produceret på dansk fløde.

Billedtekst: Champagnesprøjt markerer traditionelt kåringen af landets flotteste malkekøer. I år får de også iskolde kontanter fra Premier Is.  

Yderligere oplysninger:
Christian Brink, kommerciel direktør, Premier Is, tlf. 2224 8346
Mads Fjordside, daglig leder, Landsskuet, tlf. 4074 3481

Share This: