13. JUNI 2017: Mejerigaarden sponserer stor pengepræmie til køernes finale på Landsskuet i Herning.

Et af højdepunkterne på Landsskuet i Herning er kåringen af Danmarks Smukkeste Malkeko på tværs af de fire danske malkeracer. Det er finalen på tre dages konkurrencer mellem 645 af landets allerflotteste malkekøer og en ærefuld udnævnelse, som altid modtages med stolthed af den kvægavlerfamilie, der udstiller koen. 

Når Landsskuet 2017 finder landets skønneste malkeko ved frokosttid lørdag den 1. juli vil der som noget nyt oven i købet være mere end den traditionelle krans til koen og champagne til vinderen. Det nationale dyrskue i Herning har indgået en sponsoraftale med Mejerigaarden økologisk flødeis fra Premier Is, der indebærer, at vinderkoen også får en pengepræmie på 10.000 kr., mens de tre øvrige finalister får et års forbrug af flødeis.     

”Mejerigaarden begyndte som et lokalt mejeri tilbage i 1933 i Thisted og er i dag et af de få tilbageblevne ismejerier i Danmark. Vi værner om mejerifaglig stolthed og de gamle håndværkstraditioner, der sætter os i stand til at producere is i høj kvalitet, som går lige ind i hjertet af den moderne is-elsker. Mejerigaarden ønsker derfor at deltage i udnævnelsen af Danmarks Smukkeste Malkeko for at støtte op omkring dansk mælkeproduktion og for at sætte fokus på vores nye, økologiske is med fløde fra danske gårde”, siger kommerciel direktør Christian Brink fra Mejerigaarden. 

Premier Is vil under Landsskuet også være synlig på Landsskuepladsen gennem besøg af isbjørnen Nanok, der blandt andet uddeler smagsprøver ved indgangen og til de cirka 500 institutionsbørn, der benytter Landsskuet til årets sommerlejr. Herudover vil der blive delt smagsprøver ud af Mejerigaarden økologisk flødeis på pladsen.

Ingen flødeis til dessert
Ingen flødeis til dessert uden mælk. Ismejeriet Mejerigaarden kvitterer med en kontant tak til Danmarks Smukkeste Malkeko på Landsskuet i Herning.  Foto kan downloades Foto kan downloades ved at klikke på billedet. 
Krans og champagnesproejt

Krans og champagnesprøjt markerer traditionelt kåringen af landets flotteste malkeko. I år får den også iskolde kontanter.  Foto kan downloades ved at klikke på billedet.

Share This: