14.785 mennesker besøgte Landsskuet på åbningsdagen, i det flotteste solskinsvejr. Landsskuet i Herning blev skudt i gang med alt fra grisevæddeløb og konkurrencer i kaninhop til tegninger på køer og tapning af sæd fra tyre.

Der var masser af dyr, maskiner, mennesker og høj solskin, da første dag af Nordeuropas største dyreskue løb af stablen i Herning. Dagen bød på både grisevæddeløb, hvor grisen Vingegaard løb med sejren, og kaninkop, hvor kaniner skulle hoppe igennem forhindringsbaner. Det var blandt andre Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn og skuets formand, Kristian Gade, der officielt åbnede Landsskuet. Formanden for Landskuet havde set frem til at byde velkommen efter to år med Corona.

– Det er superdejligt at komme i gang igen. Når man arrangerer landsskue, er det fantastisk at opleve, hvordan det hele går op i en højere enhed. Det sociale bliver kombineret med muligheden for at lave en god handel blandt udstillerne, og så er der selvfølgelig konkurrencerne, siger Kristian Gade.

Share This: