Heste for Alle er hesteaktiviteter samt stande med tilbud til hestefolket. Det er spring- og dressur-konkurrencer, shows og opvisning. Heste for Alle-aktiviteterne foregår mest på Grusbanen, men også i Store Ring.

Resultater
Bedste brugshest ridning Landsskuet 2019

Bedste brugshest kørsel Landsskuet 2019

Bedste brugshest finale Landsskuet 2019

Senior-mønstring (foreløbigt – finale lørdag)

Junior-mønstring (foreløbigt – finale lørdag)

Bedst hingst
Bedste 2-års hoppe
Bedste 3 års hoppe
Bedste føl
Bedste følhoppe
Bedste samling
Mønstringskonkurrence

Dressurkonkurrence

Udstillede heste og showheste har mulighed for at starte i en dressurklasse fredag. Klassen afvikles som en LC-LA3-%-klasse, hvor både ponyer og heste følger programmet for bane A.

Der er ikke aldersbegrænsning for ryttere på ponyer, men ekvipagen skal være i harmoni mht. størrelse. Udklasning ifølge DRF’s regler.

Der er mulighed for at aflevere en speakerseddel sammen med tilmeldingen, som skal ske i Landsskuets sekretariat inden kl. 17 for udstillede heste. Der er plads til 15 ekvipager i klassen, og hvis der er flere ledige pladser, kan showheste tilmeldes torsdag mellem kl. 17 og 18.

%klasse lc1 -mb0 (showklasse). Outreglerne er gældende – man starter det højeste, man har startet til stævner. Max 15 ekvipager.

Tilmelding torsdag kl. 15-17 for udstillingsheste/ponyer og kl. 17- 18 for showheste/ponyer i sekretariatet.

Brugshestekonkurrence – se reglerne for Bedste brugshest 2019

Koordinator er: Eva Søndergaard, hesteforalle@landsskuet.dk

Dansk Ride Forbunds LandsdelsDage

Ved Landskuet i Herning afvikler Dansk Ride Forbunds LandsdelsDage i breddeaktiviteter på egen bane op imod MCH. LandsdelsDagene er for alle, der elsker heste og ridning, og her samles ryttere i alle aldre og på alle typer af heste og ponyer. Der dystes i sjove og udfordrende aktiviteter som Kvadrille, Pas De Deux, Ponygames, Stilstafetspringning og Parkour & Miljø. Alle aktiviteterne afvikles for hold, og både ryttere og heste vil være klædt festligt på og klar til at give publikum en på opleveren!
Se mere om LandsdelsDagene her.

LandsdelsDagene har deres egen ridebane, hvor alle aktiviteter vil foregå. Ridebanen ligger ved siden af hal Q.

Share This: