Landsskuet den 2.-4. juli 2020 er aflyst. Det står klart efter statsminister Mette Frederiksens udmelding om den gradvise genåbning af landet i de kommende måneder: Forbuddet mod store forsamlinger på grund af corona-situationen er forlænget til og med august.

Det betyder, at vi i år ikke på nogen måde kan gennemføre Landsskuet, der normalt samler i alt cirka 50.000 mennesker over tre dage på Landsskuepladsen i Herning. Det er vi naturligvis kede af, da vi ved, at Landsskuet for rigtigt mange er sommerens store, landsdækkende fest for landbruget og livet på landet.

Det gælder ikke mindst for vores trofaste udstillere. For dyreudstillere er Landsskuet en tradition, hvor man ofte gennem flere generationer samler familie og medhjælpere omkring glæden ved at udstille besætningens bedste dyr i konkurrencer, hvor man før, under og efter nyder det sociale samvær ved kolleger fra hele landet. Og for vores udstillere af maskiner og produkter er Landsskuet en lige så stærk tradition for at møde både nye og gamle kunder til en uformel snak på standene.

Vi er ærgerlige over, at vi i år ikke kan skabe rammerne for de oplevelser på Landsskuet. Men vi har også forståelse for, at det er en del af prisen for at bringe hele samfundet godt igennem corona-krisen.

Landsskuets ledelse og sekretariat går nu i stedet i gang med at forberede Landsskuet 2021, hvor vi glæder os ekstra meget til at se jer alle igen.

Share This: